H 40-, H 50-
5,5 km. A-nivå H 17-20 D 21-,
H 21-

Påmelding:
På Eventor innen kl. 24.00 to dager før hvert enkelt løp (lenker til påmeldingssidene legges ut). Etteranmelding, mot forhøyet kontingent: På Eventor innen kl. 19.00 kvelden før løpet, deretter til løpsledelsen telefonisk eller ved frammøte innen èn time før første start.
Alle oppfordres til å melde seg på elektronisk innen fristene!

F.o.m. 21 år 100,- 120,-

Startkontingent etterfaktureres av den enkelte arrangør.

Start:
Det settes opp startliste for ungdomsklassene (13-20 år), med to minutters startintervall. Disse skal også løpe med startnummer. Øvrige har fri starttid mellom kl. 18.00 og 19.00, men må tilpasse seg start i ungdomsklassene. Det er tillatt for alle å springe to eller flere sammen rundt løypa (løpere i ungdomsklassene må opplyse om dette til arrangøren, samtidig med påmelding).

Poeng:
Det arrangeres fire løp hvor de tre beste teller sammenlagt. Poengberegning etter world-cup skalaen; 1.pl. gir100 poeng, 2.pl. 80 poeng, 3. pl. 60 poeng, 4. pl. 50 poeng, 5.pl. 45 poeng, 6 pl. 40 poeng, 7.pl. 37 poeng, 8.pl. 35 poeng, 9. pl. 33 poeng, 10.pl. 31 poeng. Deretter får alle startende 30 poeng (også brutte/diskede).
I klassene opp til 12 år får alle deltakerne 100 poeng for hvert fullførte løp.

Premiering:
Opptil 12 år:
Premie til alle på hvert enkelt løp.
Ungdomsklassene (13-20 år): Premieverdier: 1 løp: Ingen premie. 2 løp: kr. 200,-, 3 løp: kr 300,-, 4 løp: kr. 400,-. I tillegg trekkes gavekort på kr. 1000,- blant jenter og gutter som har deltatt på alle fire løpene.
Fra 21 år: Blant de som har deltatt på alle fire løp trekkes et gavekort på kr. 500,-.

Det skal være speakertjeneste på alle løpene.