3,0 km. A-nivå D 15-16 D 50-, D 60-, D 70-,
H 40-, H 50-
5,5 km. A-nivå H 17-20 D 21-,
H 21-

Påmelding:
På Eventor innen kl. 24.00 to dager før hvert enkelt løp (lenker til påmeldingssidene legges ut). Etteranmelding, mot forhøyet kontingent: På Eventor innen kl. 19.00 kvelden før løpet, deretter til løpsledelsen telefonisk eller ved frammøte innen èn time før første start.
Alle oppfordres til å melde seg på elektronisk innen fristene!

F.o.m. 21 år 100,- 120,-

Startkontingent etterfaktureres av den enkelte arrangør.

Start:
Det settes opp startliste for ungdomsklassene (13-20 år), med to minutters startintervall. Disse skal også løpe med startnummer. Øvrige har fri starttid mellom kl. 18.00 og 19.00, men må tilpasse seg start i ungdomsklassene. Det er tillatt for alle å springe to eller flere sammen rundt løypa (løpere i ungdomsklassene må opplyse om dette til arrangøren, samtidig med påmelding).

Poeng:
Det arrangeres fire løp hvor de tre beste teller sammenlagt. Poengberegning etter world-cup skalaen; 1.pl. gir100 poeng, 2.pl. 80 poeng, 3. pl. 60 poeng, 4. pl. 50 poeng, 5.pl. 45 poeng, 6 pl. 40 poeng, 7.pl. 37 poeng, 8.pl. 35 poeng, 9. pl. 33 poeng, 10.pl. 31 poeng. Deretter får alle startende 30 poeng (også brutte/diskede).
I klassene opp til 12 år får alle deltakerne 100 poeng for hvert fullførte løp.

Ledertrøyer i klassene 13-14, 15-16 og 17-20 år:
Vinnerne av sprintcupen i klassene starter med gul ledertrøye i første løp. Ledertrøya følger deretter den som etter hvert løp har flest poeng. Ved lik poengsum beholdes trøya av forrige leder. Utdeling av ledertrøyer markeres på hvert løp ca. 15 minutter før første start.

Premiering:
Opptil 12 år:
Premie til alle på hvert enkelt løp.
Ungdomsklassene (13-20 år): Sammenlagtvinnerne får ledertrøya til odel og eie. Premieverdier: 1 løp: Ingen premie. 2 løp: kr. 200,-, 3 løp: kr 300,-, 4 løp: kr. 400,-. I tillegg trekkes gavekort på kr. 1000,- blant jenter og gutter som har deltatt på alle fire løpene.
Fra 21 år: Blant de som har deltatt på alle fire løp trekkes et gavekort på kr. 500,-.

Det skal være speakertjeneste på alle løpene.