NØ-cup 19. mai, Alvdal. Klasseoppsett etc.

Arrangøren har i påmeldingssystemet satt opp ordinære klasser også for løpere over 21 år. Det er ikke i henhold til hva som er vedtatt for karusellen. For disse skal det være løypeklasser, altså ei klasse for damer og ei for herrer i hver løype. Arrangøren er bedt om å ha godt med kart i alle løyper, slik at alle kan velge å løpe den løypa de selv ønsker. Meld deg likevel på i den aldersklassa du tilhører og meld fra ved oppmøte hvilken løype du vil springe.

D/H 15-20 B. Denne klassa er nå av regionstyret vedtatt tatt inn i ungdomskarusellen. Den har samme løype som D/H 13-14. Klassa ligger ikke inne i påmeldingssystemet. De som ønsker å løpe i denne klassa (dvs 15-20-åringer), kan melde seg på i 15-16 eller 17-20, og melder så fra ved oppmøte at de skal løpe i 15-20 B.

For påmelding til løpet, klikk HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *