Midtnorsk mesterskap 26. – 28. august

Håper at mange blir med på mesterskapet!  Det er innlagt KM langdistanse og stafett for Hedmark. Dette blir ei STOR O-helg! Fram til nå er 15 løpere fra regionen påmeldt. Ordinær påmeldingsfrist er førstkommende fredag den 19.  Få med nybegynnere i alle aldre! Nybegynnerløypene er svært enkle og de kan ha med seg noen til å hjelpe seg i løypa.  Søndag fristes det med uhøytidelig lagkonkurranse for de mellom 8 og 12 år. 3 til 5 løpere på hvert lag. De tar poster i valgfri rekkefølge og det er morsomme oppgaver på noen av postene. Det hadde vært veldig moro om mange av klubbene i regionen kunne mobilisert  her.  Bare om en eller 2 på laget har litt erfaring er det tilstrekkelig.

Karuselløpene ble vi ferdig med i vår så MNM er nest siste O-løpshelg i regionen. Bare det er god nok grunn til å stille på MNM!

Klikk her for å gå til MNM’s hjemmeside.

Nordøsteralsmesterskapet arrangeres av Folldal på Stormoegga søndag 4.september

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *