Sommer-o-leir 2020 for 11-14 år

Invitasjon til Sommer-o-leir til Klubbene i kretsen:

Etter et års pause er Byåsen og Freidig tilbake med Sommer-o-leir for 11-14 åringer(2009-2006), 3 dager i uke 26. I år på Fjellseter. Sommer-o-leiren er åpen for alle klubbene i kretsen og en super mulighet for artige o-aktiviteter med nye og gamle o-venner.Vi ønsker veldig gjerne flere deltagere fra andre klubber enn Byåsen og Freidig, og ser dette som en super anledning til å finne venner på tvers av klubbene. Dette tror vi er ekstra viktig for å holde på barna/ungdommene i de små klubbene, og vi håper derfor at dere vil hjelpe oss med å gå aktivt ut til deres 11-14-åringer med informasjon og anbefalinger.

Vi konkurrerer med mange aktivitetstilbud i den aktuelle uka, og håper derfor å få informasjonen ut gjennom gode kanaler som mail og facebookgrupper så fort som mulig!

På forhånd takk for hjelpen, og bare ta kontakt ved spørsmål.

Hilsen Kari Solem Aune og Mari Angell-Petersen 

Se kontaktinfo i vedlagte invitasjonSommer-O-leir 2020_Invitasjon.docx (14)[7557]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *